Det er forskjell på kranførere... 

 

Og vi er forskjellen.

Vi har yrkesstolthet

Kranmester.no er en aktør i markedet som har som har hovedfokus på kvalitet rundt løfteoperasjonene på de fleste krantyper her til lands og bemanning av disse.  Man kan gjerne kalle seg en kranfører når man har et kompetansebevis, men det er faktisk ikke det samme som å være kranfører av yrke. Det har vært en markant økning av både kranoppdrag og kranførere de siste 15 årene, men kompetansen rundt kranenes funksjon og virkemåte har ikke helt fulgt etter i samme tempo. Derfor jobber vi for å holde både kranen i topp stand under hele oppdraget parallelt med den daglige produksjonen.

 

Verdier

Kranmester.no har som kjerneverdier faglig integritet, stabilitet og inkluderende. Vi har fokus på "vi" og lagarbeid gjennom å dele kompetanse og erfaring med hverandre i alle ledd. 

 

Erfaring

Våre medarbeidere har spisskompetanse på tårnkran. Bemanningsselskaper som ikke har det, vet faktisk ikke så mye om hvordan dette faget er og hvilket terreng tårnkranførerne beveger seg i. Kranmester.no har spesifikk kompetanse på tårnkran, både i forhold til opplæring, oppfølging og den faglige biten til personell som jobber med trygge løft daglig. En dyktig kranfører har ikke bare ansvaret for sikkerheten(med unntak) på ethvert løft, men er også helt sentral når det kommer til effektiviteten på et prosjekt. Vi kjører også lynkurs ute på site for dem som ikke har så god kompetanse på det å huke riktig/effektivt og det å kommunisere enkelt og greit med en kranfører. Dette sparer entreprenørene for masse tid i løpet av et prosjekt og løfteoperasjonene går unna på en trygg måte.

 
 

Litt fra hverdagen!

Kunder

Kontakt

Spørsmål?

Vennligst send en mail til post@kranmester.no, eller send en melding via skjemaet nedenfor.

Hovedkontor

Grønhovdsroa 47

3358 Nedre Eggedal

Tlf. 90118084

 

 
 

©2019 Cranemaster Bergsli. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

kranmester.no

922041520MVA

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now