Fagoperatør innen kran og sikkerhet

 

Tjenester

Hva er kranmester.no?

Kranmester.no er en aktør i markedet som har som har hovedfokus på kvalitet rundt løfteoperasjonene på de fleste krantyper her til lands og bemanning av disse.  Jeg har som mål å motvirke en bransje som bærer preg av å ha for mange ufaglærte kranførere, som igjen fører til lav forståelse av regelverket og en ukultur rundt løfteoperasjoner. Kall meg gjerne en omreisende konsulent som tar på meg løfteoperasjoner både på tårnkran, mobilkran, hydrauliske fastmonterte kraner, lastebilkraner, traverskraner og riggeoppgaver. 

 

Etter mange år i bransjen fra bygg til anlegg, kraftverk og oljeraffinerier er det blitt mange oppgaver å løse. Alle prosjekt har sine utfordringer, både i omfang, geografi, varighet og arbeidsmengde. . 

 

Ta kontakt for tilbud på prosjekt eller engasjement, jeg er sikker på at vi kan komme frem til en god løsning!

Verdier

Det er viktig å vite hvilke roller og ansvar vi har rundt en enkel løfteoperasjon. På ethvert prosjekt er det viktig at alle som er involvert i løfteoperasjoner er klar over ansvaret sitt og tar det på alvor. Det har ved mange anledninger vært behov for å friske opp kunnskapen til personal som for eksempel ikke jobber med løfteutstyr til vanlig, og da kan det være veldig nyttig med en praktisk gjennomgang på teori og praksis. At man i dag kan ta f.eks. stroppekurs på nett sier i grunn mye om hvor lite som kreves for et bestått kurs. Det er hårreisende hvor lavt nivå mange med ferske med stroppekurs har i dag! Med enkle, men riktige grep sparer vi masse tid på misforståelser og myter rundt arbeid med fritthengende last og sikkerheten kan igjen blomstre!

Når det kommer til vedlikehold på løfteinnretninger og løfteutstyr generelt er ikke det bare et myndighetskrav, men også et mer spisset krav fra produsenten. Jeg tar dette ansvaret på alvor og følger opp vedlikeholdet fra A til Å, systematisk med vedlikeholdslogg på hver enkelt maskin. Godt vedlikehold og en ryddig kran er en helt grunnleggende faktor for oppetid, sikkerhet og trivsel! 

 

 

Erfaring

Med bred erfaring innen industri, bygg/anlegg og personlig interesse både i kranfaget, byggfag og mekaniske fag, er jeg blitt en allsidig kranfører og kranmontør. Fra 2002 og til i dag, har jeg fått oppleve flotte prosjekter i vakker natur, broer og ellers fantastisk arkitektur som jeg har vært en sentral rolle i å reise. Som et bilde på yrkesstoltheten min, valgte jeg å jobbe mot et fagbrev i 2014 og gikk opp til fagprøven med tårnkran! I følge prøvenemda er jeg den første i Norge og eneste pr. desember 2019.

 
 

Galleri

Kunder

Kontakt

Spørsmål?

Vennligst send en mail til kranmester@gmail.com, eller send en melding via skjemaet nedenfor.

Hovedkontor

Grønhovdsroa 47

3358 Nedre Eggedal

Tlf. 90118084

 

 
 

©2019 Cranemaster Bergsli. Proudly created with Wix.com

  • Facebook - Grey Circle
  • LinkedIn - Grey Circle

kranmester.no

922041520MVA